Lasin korjaus

Lasivaurion korjaaminen on erittäin tärkeää, koska pienikin kiveniskemä autosi tuulilasissa voi laajentua suureksi halkeamaksi ja näin heikentää näkyvyyden lisäksi myös autosi turvallisuutta. Me korjaamme mm. ajoneuvosi tuulilasit, takalasit ja sivulasit sekä ajovalojen umpiot.

Auton tuulilasin merkitystä turvallisuuden kannalta aliarvioidaan usein, vaikka todellisuudessa se on merkittävä osa auton tukirakennetta. Siksi on tärkeää, että vaurioitunut lasi korjataan mahdollisimman pikaisesti – näin säästät myös rahaa. Lasin korjaus on nimittäin merkittästi halvempaa kuin uuden lasin vaihtaminen, joka on vääjäämättä edessä, jos vaurio ehtii laajentua. 

Pääsääntöisesti alle 2 euron kolikon kokoiset vauriot ovat korjattavissa ja noin puolen tunnin toimenpiteen jälkeen voit jatkaa matkaasi turvallisin mielin, sillä korjattu lasi on yhtä vahva kuin uusi!


Aquacontrol 

Aquacontrol-käsittely parantaa ajoturvallisuutta poistamalla tehokkaasti niin veden, kuran, rännän kuin jäänkin auton laseista. Yhdessä ilmavirran kanssa pinnoite poistaa vesipisarat vähemmällä pyyhkijöiden käytöllä ja takaa paremman näkyvyyden haastavissa sääolosuhteissa. Kysy rohkeasti lisää ja tutustu Aquacontrol-käsittelyyn tarkemmin täällä.

 

Pyydä tarjous