Holstinmäen Autolasi Oy

Holstinmäen Autolasi Oy kuuluu kansainväliseen Glassdrive-ketjuun, joka on Suomessa laajentunut lähes koko maan kattavaksi verkostoksi. Meillä on kunnia olla Oulun talousalueen ainoa Glassdrive-asentamo. Edustusmerkkimme Saint-Gobain Sekurit on yksi maailman johtavista lasivalmistajista ja laaja mallisto kattaa yli 4 500 autolasin valikoiman. Meiltä löydät varmasti myös sinun autoosi sopivan lasin. Saint-Gobain Sekurit on autotehtaiden käyttämä lasinvalmistaja ja Euroopassa myydyistä autoista lähes joka toinen on varustettu yhtiön valmistamilla laseilla.

Holstinmäen Autolasi Oy aloitti toimintansa toukokuussa 2012. Jatkamme samalla paikalla vuodesta 2007 palvelleen Holstinmäen Autolasiasennuksen toimintaa. Holstinmäellä asiakkaille tarjotaan jatkossakin alan johtavaa ammattitaitoa ja jatkuvasti kehittyvää lasipalvelua.

 

 

 

Viihtyisät toimitilat:

Holstinmäen teollisuusalueella sijaitsevat toimitilamme ovat ensiluokkaiset. Meneillään olevat parannukset teollisuusalueen maisemointiin ja toimivuuteen ovat innoittaneet yritystämme panostamaan myös omiin toimitiloihimme ennen kaikkea asikkaidemme viihtyvyyden kannalta.

Uusittujen toimisto- ja vastaanottotilojen lisäksi olemme remontoineet uudet asiakastilat, joissa asiakkaamme takuulla viihtyvät odotellessaan lasinkorjauksen tai vaihdon valmistumista! Viihtyisän työympäristön lisäksi meille on siis ensiarvoisen tärkeää, että myös asiakkaamme viihtyvät liikkeessämme.

 

Kokenut yrittäjä:

Holstinmän Autolasi Oy:n yrittäjällä Kimmo Uitolla on vankka 20 vuoden kokemus alalta. Viime vuosituhannen puolelta Oulusta alkanut ura autolasien parissa on kerryttänyt Kimmolle tietotaitoa ja kokemusta, joka takaa aina ensiluokkaisen työnjäljen ja palvelun Holstinmäellä asioitaessa.

Saint-Gobainin tuotteet ovat Kimmolle entuudestaan tuttuja jo vuosikymmenen ajalta, sillä hän on toiminut Glassdrive-yrittäjänä Helsingissä vuodesta 1999 lähtien kunnes keväällä 2012 palasi kotipaikkakunnalleen Haukiputaalle jatkamaan työtään autolasien parissa.